”Så mycket bättre” tillbaka i TV4, med år 2014´s säsong

Nu har det populära underhållningsprogrammet ”Så mycket bättre” startat för femte gången i TV4. Första gången vi såg detta underhållningsprogram var i oktober 2010. Så mycket bättre, är ett underhållningsprogram i genren reality-TV.

I detta omtyckta program är det den Svenska musikeliten som får stå i centrum. Här ska artisterna utför en sång av varje annan artist som medverkar i varje säsongs startfält. Detta underhållningsprogram, och dess idé, kommer i sitt original från Holland där det kallas ”De beste zangers van Nederland”. Efter att detta program upptäckts internationellt har det spridits version till Sverige, Norge, Finland och Estland.

Detta finns i denna säsong av ”Så mycket bättre”

Denna gång samlas 7 nya artister från den Svenska musikeliten ytterligare en gång på det Gotländska hotellet. De ska som vanligt utföra varandras sånger i en så egen tappning som möjligt för att få publikens tilltro. Som säsongsfinal så kommer dessa artister att framföra duetter med valda tidigare låter i programmet.

Denna säsong är det ett digert startfält som ger sig ut på den strapatsfyllda ”Så mycket bättre” säsongen. I årets fält hittar vi Carola, Orup, Amanda Jenssen, Kajsa Grytt, Familjen, Love Antell och Ola Salo.

Som tidigare så kommer detta underhållningsprogram att fylla våra TV-soffor både tack vare ett bra programkoncept och naturligtvis också för att höra en del av våra favoritartister ute på halt vatten genom att utföra andra människors musik.

Har du inte sett ”Så mycket bättre” tidigare, så behöver du inte oroa dig. Det är bara att hoppa in och börja titta när som helst. Dock är det nog bra att börja nu, då ett program redan gått av stapeln för denna säsong. Vem vet kanske gillar du det lika mycket, som den andra miljonen tittare gör i Sverige. Gör du det så finns det alltid möjlighet att se tidigare säsonger genom att köpa dessa på CDON.se