Boka femte säsongen av ”Så mycket bättre” redan nu

Så mycket bättre, ett underhållningsprogram som tagit Sveriges TV publik med storm. En storm som hållit sig i fyra tidigare säsonger, och ser ut att denna femte säsong växa till orkanstyrka. Spänn fast dig i TV-stolen, plocka fram godsakerna och luta dig tillbaka inför nästa avsnitt av ”Så mycket bättre” säsong fem. Den kommer till dit hem, med slående repliker, bra artisteri, och god underhållning.

Det är naturligtvis om du vill sitta och titta varje vecka på ”Så mycket bättre”, vilket du förmodligen också vill. Som så många andra vill du säkert se detta program om och om igen, i samma goda kvalitet med samma fantastiska ljud. Redan nu kan du rusa fram till din dator, ta musen i handen och fingra dig fram till CDON´s hemsida. Länken hittar du här!

Eftersom alla dessa underhållningsprogram vi idag ser på TV, är inspelade på förhand så kan du redan nu förhandsboka säsong fem av ”Så mycket bättre”. Efter att bara ett enda program i denna säsongs episoder sänts i TV. Detta kan du göra just nu till rabatterat pris. Istället för 179 kronor, så får alla som förhandsbokar denna säsong av ”Så mycket bättre” ett förhandsbokningspris av 159 kronor. Så enkelt tjänar du 20 koronor, och får en bra kvalitet på ditt favoritprogram och kan se det gång efter gång med lika stort underhållningsvärde som den första gång det, som en stormvind, träffade din TV-ruta.

Är du ett stort fan av ”Så mycket bättre”, och har missat att köpa tidigare säsonger av detta underhållande program är det inga problem. På CDON.se finns alla de tidigare säsongerna att köpa till kraftigt sänkta priser, och med samma goda kvalitet som du fick sänt direkt in i ditt hem den första gången du såg programmet.