Om Linus Svenning

Linus Svenning, en 24-årig svensk sångare född 1990 i Hörby Kommun. Han har redan deltagit i Melodifestivalen 2014 med en mycket känslosam sång vid namn ”Bröder” som berörde alla oss som hörde den framföras. Då den samtidigt som ett bidrag till den svenska Melodifestivalen handlade om hans känslor efter hans brors bortgång fyra år innan. Linus Svenning är unik i svensk musik, och jag tror till och med att jag kan kalla honom världsunik.

Linus Svenning är en av de mest kompletta svenska artisterna idag. Han är en sångare som kan utföra nästan alla sånger och genres med mycket bra resultat. Vad som för mig gör denna sångare mest unik är hans karaktäristiska utstrålning av att vara allt han egentligen inte är. Med kalt huvud och tatueringar drar vi lätt slutsatsen att detta skulle vara en sångare inom rap eller grunge/hårdrocks genre. Detta lägger vi snart på hyllan när vi hör hans musik. Då får vi helt plötsligt höra en känslosam personlighet, som visar sig inneha en riktig nallebjörns karaktär.

Detta händer i Linus Svennings liv just nu

Efter att ha fått hela svenska folkets känslor i svall, av att ha bidragit med låten Bröder i Melodifestivalen, som handlade om hans döda bror, så står nu Linus Svenning iför ett nytt hinder. Just nu kämpar hans lillebror för livet efter en svår bilolycka. Linus Svennings lillebror blev så svårt skadad att ambulanspersonal först misstänkte skottskada. Just nu vakar Linus Svenning över honom på sjukhuset där han fortfarande ligger nedsövd. Läs vidare här.

Linus Svenning har även skrivit på sin Facebook sida ”Stay strong bro, du klarar detta”. Naturligtvis så hoppas vi att allt går väl för Linus Svennings lillebror, och att de snart kan vara tillsammans igen.